• Főoldal
  • Ajánlatkérés
  • Kapcsolat
  • Játssz velünk!
English

LEGYÉL TE IS HEGYPÁSZTOR

Ízelítő a szervezetünknél lévő programokból, melyeken önkéntesként is részt vehetsz:

  • közösségi programok, események szervezése; a rendezvényeken való közreműködés  (pl: Orbán-napi Hegyi Vigadalom: kézműves foglalkozás vezetése)       
  • szőlőhegyi, kerti  munkálatok (pl: aratás, szüretelés, gyümölcsfák gondozása, gyepű építés, gyomtalanítás)   
  • erdei iskola programjainak, táborainak segítése  (pl: gyermek felügyelet, )
  • a szervezet projektjeiben való közreműködés (pl: adminisztráció,  hostess munka, weblap szerkesztés)
  • hagyományos építkezés (pl: sározás, zsúp készítés)

 

Ki lehet önkéntes? Bárki lehet önkéntes. Az önkéntesség olyan tevékenység melyet egyénileg vagy csoportosan, rendszeresen vagy alkalmanként, belföldön vagy külföldön a közös jó érdekében személyes akaratból végezhetünk, többnyire anyagi ellenszolgáltatás nélkül.

 

Milyen kötelezettséggel jár számodra? A kötelezettségeidet a Hegypásztor Kör munkatársaival, tagjaival való szóbeli vagy írásbeli (önkéntes szerződés)megegyezésed határozza meg: milyen gyakran, milyen célcsoporttal, milyen tevékenységet végzel.

 

Milyen juttatásokat biztosítunk számodra? Alapvetően az önkéntes nem vár ellenszolgáltatást az általa felajánlott tevékenységért, azaz önként végzi a vállalását. De pénzügyi lehetőségeink szerint megtéríthetjük úti költségedet, hosszabb időtartamú önkéntes tevékenység esetén pedig étkezést biztosítunk számodra.

 

Amennyiben felkeltette érdeklődésedet szervezetünk és szívesen segítenél programjainkon az alábbi elérhetőségeken várjuk érdeklődésedet, jelentkezésedet: Nagy Krisztina (+36-30-5858-322, inf@vasionkentes.hu)

BővebbenLegyél önkéntesünk

Általános felhívás

A Hegypásztor Kör alapítása óta azon dolgozik, hogy olyan társadalmi folyamatokat hívjon életre, amely az értékek megőrzését önkéntes, közösségben végzett munkával valósítja meg.

Önkéntes keres-kínál adatbázis

A Hegypásztor Kör által működtetett Vas Megyei Önkéntes Centrum az alábbi fogadószervezetek önkéntes lehetőségeit ajánlja a leendő segítők, önkéntesek figyelmébe. Az önkéntes feladatokat diákok iskolai közösségi szolgálat (IKSZ) keretében is végezhetik


BővebbenVegyél részt eseményeinken

FŐZŐVERSENY

VÁRJUK FŐZŐCSAPATOK JELENTKEZÉSÉT A 13. ORBÁN-NAPI HEGYI VIGADALOM KERETÉBEN SZERVEZETT HEGYHÁTI FŐZŐVERSENYÜNKRE!

Kerékpáros élménytúra a Vendvidéken.

Az őszi túra időpontja 2017.09.30.

NÉGYLÁBON A HEGYHÁTON- LOVASTÁBOR AZ OSZKÓI SZŐLŐHEGYEN

Egyhetes tábort hirdet a Hegypásztor Kör 10-14 éves gyerekek számára, melyben a főszerep a lovaké.